„Primăvara începe cu tine, Femeie” (14.03.2019)

La data de 6.03.19, în incinta IET nr.167 a avut loc o activitate extracurriculară dedicată mamelor copiilor cu TSA din grupa nr.5 cu genericul „Primavara începe cu tine , Femeie”. Această activitate a avut ca scop principal sensibilizarea mamelor cu o nouă abordare a conținuturilor educației parentale .

În cadrul activității , a fost reamintită legenda mărțișorului, vestitorul primăverii, pe care  toate participantele dealtfel,  au reprodus-o diferit. În continuare , au fost puse la încercare mamele prezente, pentru a le  descoperi iscusința și imaginația acestora,  se pare, tăinuită undeva departe În continuare ,  au  fost confecționate cele mai sincere mărțișoare, prezentate cu mult suflet. Mamelor li s-a amintit și  despre faptul că ele sunt creatoarele lumii, frumosului ce ne înconjoară, ele  fiind și îngerul păzitor al fiecăruia dintre noi.                                                                                                                                                                                     A urmat surpriza principală : copiii le-au oferit cel mai drag și scump cadou-  prezența sa. Mamele împreună cu copii au confecționat o lucrare handmade pentru scumpele și dragele bunicuțe, mame și ele la rîndul său.

Ca o generalizarea a acestei activități –  scopul nostru a fost atins și sântem  siguri că acest eveniment va rămîne mult în inimile scumpelor noastre MAME!