O excursie minunată

Azi, 29 mai 2019, colectivul de cadre didactice, părinți și copii   de la IET nr.167 pentru copii cu deficiențe auditive și asociate cu practici inclusive au avut parte de o frumoasă activitate – excursia la Grădina Zoologică , manifestație dedicată zilei de 1 iunie  , Ziua  internațională a copiilor.

Acest lucru a fost posibil grație actului de caritate , oferit cu generozitate  de către Directorul  Grădinii Zoologice Chișinău, D-nul Alexei Hanțațuc.Copii , sub conducerea ghidului versat,  au avut parte de o incursiune și cunoaștere  „pe viu” cu condițiile de viață și trai  ale animalelor și păsărilor,  ce își au habitatul acolo.

Dar   cea mai importantă verigă a excursiei  totuși, pentru care suntem profund recunoscători,  a fost  asigurarea cu transport, lucru organizat cu „brio„ de către  conducerea DETS s.Centru  în persoana D-nei Strajesco Natalia,  care s-a implicat activ în derularea logisticii evenimentului.

Excorta autocarului cu copii , echipajul mobil de patrulare alcătuit din  Inspector Superior Chiaburu Artur  şi  Inspector Superior Leahu Ilie  al Companiei de excort și Misiuni Speciale,  au demonstrat înalte abilităţi profesionale în diriguirea   circulaţiei rutiere în trafic, asigurând o însoţire  rapidă, sigură, fără pericole a deplasării.

Vizita  la menagerie  a fost percepută  ca zi de sărbătoare pentru copiii cu nevoi speciale, care au rămas  profund mișcați și impresionați de cele văzute.