În prejma Sfintelor Sărbători de Crăciun și Anul Nou,

Deja devenită tradiție, în preajma Sfintelor Sărbători de Crăciun  un grup de părinți și copii împreună  de la IET nr.6 ” Spiriduș” din capitală, ghidați de către directorul instituției dna Alexa , au vizitat  la data de 20.12.1018 micuții de la IET nr.167 pentru copii cu deficiențe auditive și asociate , oferindu-le cu multă generozitate cadouri .

Vizita  a fost percepută  ca zi de sărbătoare pentru copii cu nevoi speciale, care au rămas  profund mișcați și impresionați de gestul semenilor lor. Dar cea mai importantă achiziție  din punct de vedere emoțional au primit-o,  suntem siguri, oaspeții, care ,oferind și   împărțind ” de la inimă la inimă” daruri  tuturor copiilor, la nivel intuitiv au exprimat: ” nouă ne pasă” ,”vă suntem alături”, astfel  copiilor fiindu-le   predată lecția de omenie, de implicare, de sensibilizare precum că în societate sunt copii diferiți, dar cu aceleiași dorințe, vise, bucurii.

Cadrul didactic din instituția gazdă , apreciază și mulțumește mult colegilor de la grădinița ” Spiriduș” pentru actul de caritate efectuat, dorindu-le în Anul care vine multă sănătate, bunăstare și multe realizări frumoase.


În prejma Sfintelor Sărbători de Crăciun și Anul Nou, la data de 12.12.2019 insituția de educație timpurie nr.167 pentru copii cu deficiențe auditive și asociate        a fost vizitată de către canalul de televiziune „Mir„. În cadrul acțiunii de caritate „Мир дарит добро”această companie a  oferit cu generozitate discipolilor grădiniței un set de echipament sportiv.

Fără îndoială, acest valoros echipament alcătuit din bănci de gimnastică, , saltele individuale, cercuri, mingi, coarde va cotribui la ameliorarea și fortificarea stării de sănătate ,de altfel șubrede , a copiilor cu diverse patologii în dezvoltare,  va avea un impact pozitiv și în derularea activităților de cultură fizică,  dotîndu-le corespunzător, altoind abilități motrice sporite copilului cu CES.

Le sîntem profund recunoscători donatorilor pentru acest gest de mărinimie, care a  demonstrat o sensibilizare magoră și sentimenul coieziunii sociale  față de preocupările  copiilor cu nevoi speciale.


Deja devenită tradiție, în preajma Sfintelor Sărbători de Crăciun  un grup de părinți și copii  de la IET nr.6 ” Spiriduș” din capitală, ghidați de către directorul instituției dna Alexa Lidia , au vizitat  la data de 20.12.1018 micuții de la IET nr.167 pentru copii cu deficiențe auditive și asociate , oferindu-le cu multă generozitate cadouri .

Vizita  a fost percepută  ca zi de sărbătoare pentru copii cu nevoi speciale, care au rămas  profund mișcați și impresionați de gestul semenilor lor. Dar cea mai importantă achiziție  din punct de vedere emoțional au primit-o,  suntem siguri, oaspeții, care ,oferind și   împărțind ” de la inimă la inimă” daruri  tuturor copiilor, la nivel intuitiv au exprimat: ” nouă ne pasă” ,”vă suntem alături”, astfel  copiilor fiindu-le   predată lecția de omenie, de implicare, de sensibilizare precum că în societate sunt copii diferiți, dar cu aceleiași dorințe, vise, bucurii.

Cadrul didactic din instituția gazdă , apreciază și mulțumește mult colegilor de la grădinița ” Spiriduș” pentru actul de caritate efectuat, dorindu-le în Anul care vine multă sănătate, bunăstare și multe realizări frumoase.


VIN SĂRBĂTORILE ……..

Forfotă și agitație mare în IET nr.167 pentru copii cu deficiențe auditive și asociate în ziua de 24 decembrie – s-a dat start matineelor din grupe..În ajunil și cu prilejul Sfintelor sărbători de Crăciun cu gînduri și mesaje frumoase, dar și cu cadouri, în ospeție la protagoniștii evenimentului au venit un grup de părinți și copii  de la IET nr.6 ” Păpădia” din capitală, ghidați de către directorul instituției dna Alexa Lidia

Vizita  a fost percepută  ca zi de sărbătoare pentru copii cu nevoi speciale, care au rămas  profund mișcați și impresionați de gestul semenilor lor. Oaspeții au dăruit ” de la inimă la inimă” un important lot de  jucării și  cadouri, prin gestul lor la nivel intuitiv exprimând ”voi  sînteți ca noi”, astfel  copiilor fiindu-le   predată lecția de omenie, de implicare, de sensibilizare precum că în societate sunt copii diferiți, dar cu aceleiași dorințe, vise, bucurii.

O mare surpriză penru gazde a fost și vizita oapeților înalți  – D-nul Dmitrie Metioglo,vice-pretor la pretura sectorului Centru și Dna Natalia Strajesco , sef al DETS sec.Centru, care la rândul lor, au oferit cu multă generozitate celor 60 de discipoli ai grădiniței cadouri și dulciuri.